Kwaliteit

Kwaliteit is een sleutelwoord in de bedrijfsvoering van Triade

Niet alleen de kwaliteit van de door ons geleverde kleurstoffen wordt door ons gegarandeerd, ook de kwaliteit van onze dienstverlening heeft bij ons hoge prioriteit.

Iedere toepassing zijn kwaliteit

De kleurstoffen van Triade zijn geschikt voor veel toepassingen. Er zijn specifieke kleurstoffen voor textiel, leer en papier, maar ook voor houtbeitsen, inkten, bloemen, plastics, levensmiddelen en nog talloze andere applicaties. De toepassing bepaalt grotendeels de kwaliteitseisen waaraan de kleurstof moet voldoen. 

Volledige openheid

Het spreekt voor zich dat Triade voldoet aan alle internationale regels, ook aan het verantwoord omgaan met het milieu besteden wij veel aandacht. Hoge en constante kwaliteit wordt gegarandeerd door middel van certificaten van conformiteit en van analyse. Op deze manier voldoen wij aan de eisen van een toenemend aantal ISO gecertificeerde klanten. Daarnaast wordt iedere zending voorzien van veiligheidscertificaten. Deze bevatten informatie over toxiciteit, samenstelling en brandbaarheid. Indien van toepassing bevat het ook informatie over het risico van opslag en transport en aanwijzingen voor het omgaan met het product.

Voor vragen of opmerkingen over de kwaliteit en samenstelling van onze producten kunt u contact opnemen met onze technische helpdesk:

lab@triade.nl