Triade

We worden omringd door kleuren

Letterlijk. Er gaat geen dag voorbij zonder dat kleuren ons emotie brengen. Niemand wil in een grauwe wereld leven. Zeker de mensen van Triade niet!

Triade is een bekende en leidende co producent met uitgebreide afwerkingsmogelijkheden, goed bekend met zorgvuldig geselecteerde producenten over de hele wereld voor bijna elke kleurstof voor vrijwel elke toepassing. Sinds onze oprichting in 1946 hebben wij aan een grote diversiteit klanten de benodigde kleurstoffen geleverd. Ons doel is om u te voorzien van elke kleurstof die u nodig heeft, wanneer u ze nodig heeft. Jaarlijks leveren wij zo'n 10.000 ton kleurstoffen.

Geschiedenis

Chemische Fabriek Triade (CFT) kwam in 1946 op de markt als producent van synthetische kleurstoffen en hulpmiddelen voor de textielindustrie. Dankzij jarenlang goede contacten met verbruikers en fabrikanten wereldwijd kon het assortiment worden uitgebreid met kleurstoffen voor Leer, Papier en andere niet textiele toepassingen en omvat het heden ten dagen kleurstoffen voor de meest uiteenlopende doeleinden. Inmiddels worden onze huidige activiteiten ondersteund door personeel met een schat aan ervaring, zowel op het terrein van de ontwikkeling als op dat van toepassing.

Jaarlijks leveren wij vele duizenden tonnen kwaliteitskleurstoffen aan meer dan 70 landen wereldwijd.

Doelstelling

Onze basisdoelstelling is het leveren van kwaliteitsproducten en klantgerichte oplossingen. Dit vergt investeringen in tijd en onderzoek. Daarom streven wij naar langdurige, wederzijds profijtelijke relaties met onze fabriek en afnemers. Hierbij gaan wij onze sociale en ecologische verantwoordelijkheden niet uit de weg.